Thurøturistguide

Hvor ønsker du at drømme i nat? På Thurø er mulighederne mange

Camping - Møllegaardens Strand Camping

Kom og nyd stilheden, de smukke omgivelser og de flotte solnedgange. Du kan også overnatte smukt og billigt i sommerhus eller hytte 50 - 100 m fra vandkanten.

Det er denne campingplads, der ligger DIREKTE til vandet, og i et naturskønt område. Der kan camperes 20 - 30 m fra strandkanten. Vi har en børnevenlig strand, og her er også rigtig gode forhold for kajakroere og lystfiskeri.

Ferielejlighed - Thurø kro

Thurø Kro er en charmerende gammel kro bygget i 1914 med selskaber året rundt, Ferielejligheder i sommerhalvåret og meget mere.

Ferielejlighederne er enkelt  indrettet, med mange ældre møbler og gode senge. Der er kunst på væggene og ild i brændeovnen på en kølig forårsaften. Badeværelserne er små og velfungerende og består af toilet og brus. I ferielejlighed “Vest” er der desuden karbad.

Thurø Strand Camping

Vi er beliggende lige ud til en dejlig børnevenlig sandstrand, Smørmosen, hvor der fra juni til august er badebro og rutsjebane ud i vandet.

Thurø Camping ligger på en skøn ø i det sydfynske øhav tæt på Svendborg. Når man kører over dæmningen fra Svendborg på Fyn mærker man med det samme den dejlige atmosfære der er på Thurø. Hos os vil du opleve en afslappende og behagelig stemning.

Thurø Camping er en meget hyggelig og børnevenlig familieplads.

Sommerhus udlejning og Bed and breakfast

På Thurø er der et stort udvalg af feriehuse, ferie lejligheder og ferie hytter.
Uanset hvilken type du vælger, har du kort afstand til badestrand, attraktioner, gratis forlystelser i Smørmosen og Svendborg by ligger kun 5 minutter fra øen i bil. Altså kan du med overnatning på Thurø, være sikker på natur og strand, hygge og fantastisk byliv indenfor meget overskuelig rækkevidde.

Søg og find din overnatning på Thurø herunder

Shelterplads på Thurø - 5 meter fra sandstrand

Shelterplads bestående af en shelter med plads til ca. 6 voksne, bålplads med grill og et bord med bænke. Shelteren er beregnet på ophold i max. 2 døgn. Fra shelteren er der havudsigt, udsigt til Tåsinge og Langelandsbroen.

Shelterpladsen ligger i den nordøstlige del af Thurø Rev. Hvis man ankommer i bil skal man parkere på den offentlige p-plads for enden af Østerskovvej 5700 Svendborg. Herfra kan man gå af fredet sti ind på revet til shelteren.